Enerjisa Enerji’nin Desteğiyle Şirketleşen İlk Girişim MIOTE Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerjisa Enerji’nin Dayanağıyla Şirketleşen İlk Teşebbüs MIOTE Oldu

 

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak için projeler üreten Enerjisa Enerji’nin desteklediği teşebbüslerden Taşınabilir Gücüm (MIOTE) şirketleşerek yoluna muvaffakiyetle devam ediyor.

 

Türkiye’nin güç dönüşümüne öncülük eden önder dağıtım, perakende satış, müşteri tahlilleri ve emobilite şirketi Enerjisa Güç, yeni projelerin hayata geçirilmesini teşvik etmeye ve genç girişimcileri yeni iş alanlarında desteklemeye devam ediyor. 

 

Kurumiçi Girişimcilik Programı NAR kapsamında fikir evresinden olgunlaşan MIOTE teşebbüsü, Enerjisa Enerji’nin teknik ve fikri dayanağının akabinde yatırım kararı vermesiyle bölümün başarılı şirketleri ortasında yerini aldı. 

 

İşletmelere Maliyet Verimliliği Sunuyor

 

Enerjisa Enerji’nin kurumiçi girişimcilik programı NAR’ın 8. Periyot mezularından olan MIOTE, daima öğrenen yapay takviyeli bir bakım asistenı olarak elektrikli makineleri izleyip anorma durumlarını tespit edebiliyor. İleri teknoloji tahlili ile sanayi ve altyapı dallarında kullanılan elektrikli aygıtların daha uzun ömürlü ve verimli çalışmasını sağlıyor. Yalnızca arızaları önlemekle kalmayıp aygıtların periyodik bakımlarını da yöneten bir asistan servisi sunarak işletmelerin operasyonel maliyetini değerli ölçüde azaltıyor.

 

Yenilikçi Fikirleri Ekosisteme Kazandıracağız

 

Enerjisa Enerji’nin yenilikçi fikirleri destekleyip girişimcilik dünyasının her basamağında güçlü bir mentor ve sponsor olmaya devam edeceklerini söz eden Enerjisa Güç CEO’u Murat Pınar, süratle gelişen dünyada dalın inovatif dönüşümüne de öncülük edeceklerinin altını çizdi. Pınar, “ Enerjisa olarak hem mevcut iş alanlarımızı güçlendirmek hem yeni eser, hizmet ve iş alanlarını hayata geçirmek için faal olarak kurum içi ve kurum dışı girişimcilik programlarımızı yürütüyoruz. 2015 yılından bu yana NAR “Kurumsal Girişimcilik Programı” ile toplamda 1272 fikir toplandı. Güçlendirme dayanağı vediğimiz fikir sayısı 85 olurken, mevcutta 10 fikrin gelişim süreçlerini desteklemeye devam ediyoruz. Enerjisa Güç olarak dayanak verdiğimiz girişimcileri belirlerken geleceğimizin trendleri olarak gördüğümüz dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve verimlilik bahislerinde tahlil üreten teşebbüsleri önceliklendiriyoruz. Dalda hayata geçirdiğimiz inovatif uygulamaların uzmanlığıyla, yenilikçi fikirleri her nerede olursa olsun bulup keşfetmek ve kesimlerimize kazandırmak istiyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Bizi Takip Edin